Oldal kiválasztása

Keksz rágóka

2 000 Ft3 200 Ft

Megbízható webshop

Magyar cégként fontos számunkra a hazai közönség. A vásárlók biztonsgáról az SSL gondoskodik. Nincs ok aggodalomra. 

Garancia

Elégedetlen? 14 napon belül küldje vissza a terméket és vissza kapja az árát. 1 éven belül pedig cseregaranciát vállalunk. 

Gyors szállítás

Legkésőbb a rendelés leadását követő munkanapon átadjuk a terméket a futárszolgálatnak, akik 2-3 munkanapon belül kiszállítják.

  Egy ismert keksz mintájára kialakított káros anyagoktól mentes rágóka babáknak. Rágcsálja gyermeked ezt a népszerű édességet büntetlenül a hozzátartozó szilikonos lánccal, mellyel könnyedén rögzíthetőí így nem hagyja el!  
Kiürítés

BPA MENTES

A gyermekek egészségét szem előtt tartva és a tudatosság jegyében egyre többen választják a kevesebb méreganyagot tartalmazó termékeket. Mivel kicsiknek készült tárgyról van szó, ezért kiemelt figyelmet fordítunk rá mi is.

MEGFELELŐ KIALAKÍTÁS

Kemény, mégis puha, tehát a babák számára pont ideális. Nem bántja és nem dörzsöli durván az ínyt, hanem kellemesen segít a fogzás okozta rágási kényszeren.

LIMITÁLT

Ha az egyediséget keresed gyermeked számára is, akkor ez egy ideális választás.

BPA MENTES

A gyermekek egészségét szem előtt tartva és a tudatosság jegyében egyre többen választják a kevesebb méreganyagot tartalmazó termékeket. Mivel kkicsinek készült tárgyról van szó, ezért kiemelt figyelmet fordítunk rá mi is.

MEGFELELŐ KIALAKÍTÁS

Kemény, mégis puha, tehát a babák számára pont ideális. Nem bántja és nem dörzsöli durvánaz ínyt, hanem kellemesen segít a fogzás okozta rágási kényszeren.

LIMITÁLT

Ha az egyediséget keresed gyermeked számára is, akkor ez egy ideális választás.

  • Gyártásnál használt alapanyagok minősége 100% 100%
  • Élvezeti értéke 100% 100%
  • ZaMini.hu ajánlása 100% 100%

Minden babánál eljön az idő, amikor megindul fogaik növekedése és előszeretettel vesznek mindent a szájukba. Ekkor segítségükre lehetünk különböző rágókákkal, és miért ne választanánk egy jópofa, vicces dolgot erre?

A ZaMinin több féle édesség külsejű rágóka közül választhatsz. Mindegyik BPA mentes szilikon anyagból készült és nagy strapabírású, így nem fog a fogzás első heteiben szétmenni.

Válassz hozzá egy szilikonos láncot, melynek segítségével a pici nemhagyja el a rágókát, mert rögzíthető és azt is nyugodtan csócsálhatja.

Technikai információk

BPA mentes étkezési szilikon
Méret: 52 mm átmérő, 12 mm vastagság, 35 gramm

 

Facebook