Oldal kiválasztása

A pelenkázótáska elengedhetetlen egy anyuka/apuka számára ha kimozdulnak otthonukból.

Tudjuk jól, hogy nem elég 1-2 dolgot magunkkal vinni, ha kisgyerekünk van, hiszen biztos az fog kelleni, amit otthon hagytunk. Ne ess ebbe a hibába, se abba, hogy hosszú perceket töltesz azzal, hogy kutakodsz egy rendezetlen táskában.

Ezek a táskák rengeteg olyan zsebbel lettek kialakítva, amelyek mind különböző funkciót töltenek be, amelyekre szükségünk lesz babánk mellett.

Zsebek és rekeszek tucatjai, hőtartó fólia a cumisüvegnek/itatónak, a krémeknek és pelenkáknak külön hely, és a táska tartásának köszönhetően ha valamiért nem pakolnánk tele, akkor sem esik össze, mint egy fonnyadt salátalevél.

Úgy gondolod drága? Pedig ez nem csak egy sima táska. Ebben benne van a kényelem és a praktikum, ami egy baba mellett segít csökkenteni a stresszt. Benne van a minőség és a stílus, hiszen ez egy 24 órás munka, de megjelenhetünk jól közben. És ha jól pakolsz bele, akkor benne lesz minden, amire a babádnak szüksége lehet.

A kínálat folyamatosan bővül. Ha most nem találtad meg azt, ami megfogott volna, nézz vissza hozzánk később (vagy iratkozz fel, mert úgy rögtön értesülsz az újdonságokról és kedvezményekről) és addigra újabb termékek kerülnek a repertoárba.

Facebook